18 Ocak 2015 Pazar

GECE EVİ SERİSİNİN KARAKTERLERİ 2

        NYX: Tüm vampirlerin taptığı tanrıçadır. Diğer kültürlerden de ona tapanlar vardır. Nyx gece çok güçlüdür ki o yüzden tapanların çoğu vampirdir. Nyx'e giden yol daima sevgi ve iyilikten geçer. Sık sık vampirlere özel yetenek bahşeder. 

       EREBUS: Nyx'in ölümsüz refakatçisidir ve Erebus'un altın kanatları vardır.

       KALONA: Ölümsüz ve doğru yoldan sapmış bir melektir. Kadınlara tecavüz eder ve bir sürü kuzgun çocukları olur. Bunun üzerine Guhia kadınları Kalona'nın zaafından istifade ederek topraktan bir bakire yaratırlar. Bu bakire 5 elementide yönetebiliyor. A-ya adındaki bakire Kalona'yı tuzağa düşürüp onu toprağa hapsetmiştir. Ama Neferet amacına ulaşabilmek için Kalona'yı hapsolduğu yerden çıkartır. 

      NEFERET: Gece Evi'nin yüksek rahibesidir. Zoey'in danışmanlığını yapar. Dışı ne kadar güzel, narin olsa da içinde güç aşkından kaynaklanan kötülük vardır. Amacı dünyayı vampirlerin yönettiği bir hale çevirmektir.

      REPHAİM: Kalona'nın ilk oğludur. Kalona ona sevgiyle bağlıdır. Kötülüğün içindeyken zamanla doğru yolu bulur. Bunun sonucunda da Nyx onu ödüllendirir.

     

   JAMES STARK: Dünyanın en iyi okçusudur yani onun özel yeteneği budur. Danışmanını yanlışlıkla öldürdükten sonra Tulsa Gece Evine transfer olur. 









    DARİUS: Vampir savaşçıları olan Erebus'un Oğullarının bir üyesidir. Zoey'in korumalığını yaptığı zamanlarda Aphrodit'e aşık olur. Ve Aphrodit'e savaşçı yemini eder.

    
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder