5 Şubat 2015 Perşembe

JOHN WICK

 


             İmdb'de 10 üzerinden 7,3 puan almış zevkli bir aksiyon filmidir. Yönetmenliğini David Leitch ve Chad Stahelski ikilisinin üstlendiği filmde baş rolleri John Wick karakteriyle Keanu Reeves , Viggo Tarasov karakteriyle Micheal Nyquist ve Losef Tarasov karakteriyle Alfie Allen paylaşmaktadır.

        John Wick Rus mafyasıyla çalışan ama karısı için neredeyse yapılması imkansız bir görevi tamamlayıp emekliye ayrılmıştır üstün yetenekli bir tetikçidir. John Wick emekliliğin keyfini sürerken karısı amansız bir hastalığa yakalanır ve ölür ama o yokken arkadaş olması için kocasına bir köpek bırakmıştır.

       John Wick'in arabasını çok beğenen serseriler onlara satmasını ister ancak aldıkları cevap onları pekte memnun etmez. O gece John köpeğinin havlamasına uyanır. Daha ne olduğunu anlamadan kafasına yediği darbeyle bayılır.




      Uyandığında arabası yoktur ve köpeği kanlar içinde yerde yatmaktadır. Bunun üzerine köpeğinin intikamını almak için bunları yapan kişiyi öldürmeye yemin eder. Bunları yapan ise eski patronun oğludur. John Wick'in, oğlunun peşine düştüğünü öğrenen eski patron korkmuş bir biçimde oğlunu korumaya çalışır ama bunu yapamayacağını en başından biliyordur zaten. 

     John Wick intikam ve aksiyon dolu hikayesi ile izleyenlerin ekran karşısında nefesini kesecek türden bir film, özellikle aksiyon severler gözlerinizi bir an bile ekrandan ayıramayacaksınız. 

    Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz, kitap ve film özetleri için takipte kalın esen kalın  :)

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder